Si no pot visualitzar el contingut d'aquest e-mail, faci clic aquí

logotip ICAB FLAIX ICAB
Informació col·legial
14 Agost 2023
twitter linkedin facebook instagram vimeo youtube Sindicació RSS

Informació Col·legial

Diàlegs itinerants ICAB-ICAM: Diàleg sobre el Dret a la llibertat vs Dret a la Seguretat - ODS16
06/09/2023 a les 9h. Organitzat per l'Observatori de Drets de les Persones de l'ICAB i l'Institut I+Dret de l'ICAB
Nova edició dels Màsters ICAB 2024-2025, formació especialitzada per a l’advocacia del futur!
Matrícula oberta. Formats presencial i on-line, a escollir. Informa-te'n! http://www.icab.cat/masters
Apunta't ja al Postgrau en Pràctica Jurídica de l'ICAB ed. Octubre 2024. PRESENCIAL / ON-LINE
Formació idònia per a tothom qui vol iniciar-se en l'exercici de l'advocacia! Presencial i online. Matrícula oberta!  
2n Congrés de Dret de Família (2023)
28 i 29 de setembre de 2023. Organitzat per la Secció de Dret de Família de l'ICAB. Format presencial. 
LAST CALL! IV Congrés de Dret Immobiliari (2023) el dimecres 8 de novembre a l’ICAB
Dret a l’habitatge. Dret a la propietat privada. Responsabilitat de les administracions en protegir col·lectius vulnerables. Novetats i problemàtiques com l'okupació delinqüencial.
Els dies 4 i 5 d'octubre se celebra el Biz Barcelona 2023, participa-hi com a col·legiat/da ICAB donant assessorament jurídic de manera presencial
Durant aquests dos dies, des de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) us proposem tornar a comptar amb vosaltres per oferir assessorament jurídic, de manera presencial i voluntària, a persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms. L'objectiu és ajudar a crear i fer créixer els seus negocis, projectes i empreses en un espai de trobada i networking.
Obertes les inscripcions de la 10a edició del Mentoring de l'ICAB (2023), aprofita una oportunitat única!
El Mentoring és una iniciativa que té com a finalitat donar un recolzament als joves advocats i advocades que s’inicien en l’exercici de l’advocacia, mirant de trobar solucions als dubtes, necessitats o inquietuds que puguin tenir en el dia a dia de la seva tasca professional. 
CONVOCATÒRIA DE PREMSA: El X Congrés d’Institucions Arbitrals aborda els reptes de l’arbitratge institucional i la jurisprudència més recent del TSJ en aquest àmbit
L’acte, organitzat pel Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i el Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB), es durà a terme aquest divendres, 10 de novembre de 2023, de 9:30h a 19h, a la seu de l’advocacia barcelonina i tindrà com a objectiu analitzar el paper de les institucions arbitrals, si cal homogeneïtzar el reglament de les diferents corts arbitrals i la designació i recusació dels àrbitres, entre d’altres qüestions. 
El SOOP – Borsa de Treball de l’ICAB segueix donant suport a aquelles persones que busquen una nova oportunitat professional
L’ICAB ofereix un servei exclusiu per a les persones col·legiades i associades amb entrevistes personalitzades, l’objectiu del qual és donar suport en tot el procés de recerca i canvi de feina.
Edició especial de la coedició ICAB-Lefevbre: “Memento Práctico Procesal Contencioso-Administrativo 2023”
Reserves fins al 25 de setembre del 2023 a les 24h. Preu amb IVA inclòs: 47,50 euros
Col·labora amb l'ICABLOG! Publica els teus articles!
ICABLOG vol recollir el cabdal de coneixement dels més de 24.000 advocats i advocades del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i fomentar la seva participació per contribuir a generar estats d’opinió. Per això, anima les persones col·legiades a publicar-hi els seus articles!
ACTIVITATS SOCIALS ICAB | El Reial Club de Golf El Prat acull el VIII Campionat d'Espanya de Golf dels Col·legis de l'Advocacia (2023)
34 parelles de 17 Col·legis de l'Advocacia van participar el dissabte 22 de juliol de 2023 en el VIII Campionat d'Espanya de Golf dels Col·legis de l'Advocacia celebrat al Reial Club de Golf El Prat, sota l’organització de l’ICAB, en el marc de les seves Activitats Socials. 
ACTIVITATS SOCIALS ICAB: Marxa nòrdica per Collserola el 15 de setembre de 2023
Vine a conèixer el pulmó verd de Barcelona! Dins de la programació de les Activitats Socials ICAB, el proper 15 de setembre de 2023 organitzem una Marxa nòrdica per Collserola. Preu: 23 euros per persona. 
ACTIVITATS SOCIALS ICAB | Curs de 4 balls caribenys: individual o per parelles (2023)
Inici: 02/10/2023, a les 19h.
ACTIVITATS SOCIALS ICAB | Concert de celebració del 25è Aniversari de la Coral de l'ICAB (1998-2023)
Dia 24 d'octubre de 2023, a les 19.30h. 
ACTIVITATS SOCIALS ICAB: Tast de vins, tècniques professionals, protocol i maridatges el 25 d'octubre de 2023
En el marc de la programació de les Activitats Socials ICAB, el 25 d'octubre de 2023, a les 19h, al Pati de Columnes del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, tindrà lloc un Tast de vins. Preu: 29 euros. 

C/ Mallorca, 283 - 08037 Barcelona
www.icab.cat

Telf: 93 496 18 80
Fax: 93 487 15 89
E-mail: icab@icab.cat

AVISO: Esta dirección de correo está destinada al envío de información y no está habilitada para la recepción de mensajes. Para cualquier consulta o comentario por favor contáctenos en icab@icab.cat Copyright 2015 ©


.