menú
Àrea personal

×Àrea personal

Número de colegiat/ada o usuari ICAB / DNI / Email
×
Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
cercador de professionals

Superació Màsters

FORMACIÓ ICAB

Superació Màsters

Per obtenir el títol d’especialista s’exigeix l’assistència, com a mínim, al 80% de les classes, així com superar el sistema d’avaluació establert per a cada Màster d'Especialització Jurídica del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).

Es consideren Màsters homologables per facilitar l’accés directe al Servei del Torn d’Ofici, aquells que es corresponen amb una matèria general: Màster en Dret Laboral, Màster en Dret de Família, Màster en Advocacia Penal i Màster Administratiu.

Així mateix, la Junta de Govern indica que també quedaran inclosos dintre dels Màsters homologables aquells que es cregui que responguin al criteri de tractament d’una matèria general de forma global (com Civil), però excloent els que realitzin només una visió d’un aspecte monogràfic o parcial de l’especialitat (com pot ser tractar únicament la Responsabilitat Civil).

Contacte

Comparteix

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials.

Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

  • Configurar
  • Acceptar
×