menú
Àrea personal

×Àrea personal

Número de colegiat/ada o usuari ICAB / DNI / Email
×
Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
cercador de professionals
Comissió de Cultura / Formació

Nova Convocatòria de l'Examen d'Accés a l'Advocacia per al 19 de desembre de 2020

El Ministeri de Justícia ha notificat que convocarà el 19 de desembre de 2020 a tots/es els/es admesos/es a la segona prova d'avaluació de l'aptitud professional per a l'exercici de la professió d'advocat/da de l'any 2020 - anunciada per Ordre PCM/864/2020, de 18 de setembre- després el termini d'esmena d'errors.  

19/11/2020

Per a la realització de la prova serà obligatori connectar durant l'examen amb una càmera web activa. La prova es realitzarà on-line a través de la plataforma AVEX de la UNED a les 9:00 hores.

Podeu consultar la relació definitiva d'admesos i exclosos a l'apartat “Trámites y gestiones personales – Acceso a la profesión de Abogado – 2020 - Segunda convocatoria” i en el següent enllaç: https://www.mjusticia.gob.es/cs/Satellite/Portal/es/servicios-ciudadano/tramites-gestiones-personales/acceso-profesion-abogado# anuncis

 

Contacte

Comparteix

També et pot interessar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials.

Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

  • Configurar
  • Acceptar
×