menú
Àrea personal

×Àrea personal

Número de colegiat/ada o usuari ICAB / DNI / Email
×
Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
cercador de professionals

Comissions i Seccions

Comissions i Seccions

L'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona compta amb diverses comissions i seccions  des de les quals es pretén, tal com estableixen els Estatuts, la participació de les persones col·legiades en les funcions col·legials i en la definició de l’activitat de la Corporació.

En termes generals, es compta amb:

  1. Les comissions delegades de la Junta de Govern, que tenen com a finalitat essencial assistir a la Junta de Govern en el desenvolupament de les seves funcions, especialment pel que fa a les funcions públiques que l'ordenament jurídic atribueix als col·legis professionals, i els delegarà aquelles facultats que estimi convenients.
  2. Les comissions de persones col·legiades, que tenen com a finalitat fomentar la participació de les persones col·legiades en els diferents àmbits d'interès professional.
  3. Les seccions de la Comissió de Cultura i Formació, que tenen com a finalitat essencial la promoció de la investigació, el desenvolupament, l'especialització en les diverses àrees del Dret, i la formació continuada.

Totes elles tenen una intensa activitat. Si accediu, dins de cadascuna d'elles trobareu un munt d'informació, documentació i notícies que us podran ser de molta utilitat.

Comparteix

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials.

Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

  • Configurar
  • Acceptar
×