menú
Àrea personal

×Àrea personal

Número de colegiat/ada o usuari ICAB / DNI / Email
×
Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
cercador de professionals

Responsabilitat Social Corporativa

SolidarICAB - Responsabilitat Social Corporativa

La Responsabilitat Social Corporativa (RSC) permet gestionar de manera ètica, transparent i participativa tots els aspectes d’una organització.

En aquest sentit, el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, com a Corporació de Dret Públic, és sensible a les preocupacions socials i per això col·labora amb diferents programes solidaris i d’ajuda als més desfavorits.

Algunes de les àrees en les que ja s’està desenvolupant una estratègia de RSC són la Fundació Ignasi de Gispert;  la convocatòria d’ajuts a projectes de cooperació jurídica amb pobles en vies de desenvolupament, amb càrrec a la partida del 0,7% del pressupost col·legial; les mesures anticrisi (ajornament de quotes o reserva del 5% de places de formació) per a les persones col·legiades que estan passant problemes econòmics;  la línia d’ajuts a  persones col·legiades amb discapacitats físiques, psíquiques o sensorials o amb familiars dependents amb discapacitats o el Servei Pro-bono en col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO).

A més, l'ICAB participa cada any en diferents campanyes de solidaritat envers la societat en general, com ara les de recollida d'aliments i joguines o la celebració del Mercat Solidari.

Totes aquestes accions, i moltes altres, es poden consultar en la Memòria de RSC que és a disposició dels col·legiats i col·legiades de l'ICAB des de 2013.


 

 

 

Comparteix

SolidarICAB - Responsabilitat Social Corporativa

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials.

Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

  • Configurar
  • Acceptar
×