menú
Àrea personal

×Àrea personal

Número de colegiat/ada o usuari ICAB / DNI / Email
×
Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
cercador de professionals

Biblioteca digital

Departament de Biblioteca

Biblioteca Digital

La Biblioteca Digital està integrada per una selecció de recursos electrònics, en constant actualització, de gran utilitat per a la vostra pràctica professional.

La majoria d’aquesta informació s’ofereix a text complet i és accessible des de qualsevol terminal. Només en alguns casos l’accés és únicament des de la Biblioteca.

Advertència legal

Els documents emmagatzemats als servidors del Col·legi d’Advocats de Barcelona disposen de la corresponent autorització per part dels seus responsables legals, que han cedit els drets de reproducció i comunicació pública. La titularitat dels drets morals i d’explotació de propietat intel·lectual sobre els treballs objectes d’aquesta cessió, pertanyen als Autors.

Des de l’ICAB es posen a disposició dels usuaris els textos i/o documents per a un ús privat o amb fins d’investigació o d’educació. Qualsevol ús comercial no autoritzat dels continguts de la Biblioteca de l’ICAB, en queda expressament prohibit. L’ICAB no garanteix la forma i manera en què els usuaris utilitzin la publicació, ni assumeix cap responsabilitat derivada d’aquest ús.

En la pàgina de l’ICAB l’usuari pot trobar enllaços a d’altres pàgines web gestionades per terceres persones. L’ICAB no té facultat per conèixer, controlar ni aprovar tota la informació, continguts o serveis facilitats per altres llocs web amb els què s’han establert enllaços des de l’ICAB.

Contacte

Comparteix

Documents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials.

Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

  • Configurar
  • Acceptar
×